Actualitate

Amenzi de peste 2 miliarde în week-end: Teribilist de 24 de ani din Râmnicu Sărat depistat cu 192 de km/h la Poșta Câlnău

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic şi au aplicat 408 sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 59 permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate în trafic.

Aparatele radar au înregistrat 206 autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 51 de conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele  90 de zile.

Cu cea mai mare viteză pe timp de noapte – 192 km/h – a fost înregistrat autovehiculul unui tânăr în vârstă de 24 de ani din Râmnicu-Sărat, care rula pe DN2/E85,  în afara localităţii Poşta Câlnău.

Alte 8 permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului şi autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar cât şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

CITEȘTE ȘI:Oare acesta este viitorul României? „Slovacia este prima țară din lume care va amenda cetățenii care ies pe stradă fără test negativ COVID-19”

Alte sancţiuni au fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (41), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (27), dar şi 81 pentru alte abateri în trafic.

Poliţiştii au avut în vedere respectarea regulilor de circulaţie şi de către alţi participanţi la trafic, pentru neregulile constatate fiind sancţionaţi 14 de pietoni.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 206.223 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *