Actualitate

Bătaie între mai mulți bețivani într-un magazin din Râmnicu Sărat

În noaptea de 15/16 iulie, în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, într-o societate comercială din municipiul Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţişti pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale.

Din primele investigaţii, a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, protagoniștii fiind 6 râmniceni, cu vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani.

În urma conflictului, au fost distruse mai multe obiecte de mobilier din curtea agentului economic unde a avut loc altercația.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Față de 4 bărbați cu vârstele cuprinse între 28 și 55 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Foto cu titlu de prezentare.

Foto – Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *