Actualitate

Carambol auto pe DN2 E85. Doi morți și cinci persoane rănite grav

Vineri 13 iunie. Un grav accident rutier are loc pe „drumul morții” DN2 E85, la doi kilometri depărare de localitatea Oreavu.  Patru autoturisme au fost implicate într-un grav incident rutier.

În urma tragicului carambol o femeie de 60 de ani din municipiul Râmnicu Sărat și un bărbat de 61 de ani și-au pierdut viața, iar alte cinci persoane au fost transportate în stare deosebit de gravă la spitalul municipal din Râmnicu Sărat. Din primele cercetări ale polițiștilor sosiți la fața locului s-a stabilit faptul că un șofer a intrat pe contrasens, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a carosabilului umed și a vizibilității reduse a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un TIR, după care a ricoșat în alte două autoturisme aflate pe drum. Două mașini implicate în accident au fost arunate în decor, răsturnându-se ulterior pe cupolă. Unele surse ne-au spus că șoferul grăbit dorea să ajungă cât mai repede la prima stație PECO de la intrare în Oreavu pentru a-și adăposti mașina de căderile masive de grindină. Șoferul vinovat de producerea accidentului a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția promptă a echipajelor de pompieri și descarcerare. Pentru celelalte victime surprinse de accident, minunea a venit din partea unui echipaj de paramedici de la ISU Vrancea care a acordat primul ajutor până la venirea ambulanțelor de la Râmnic.
Pentru transportarea tuturor răniților la spital a fost nevoie de patru ambulanțe. Traficul rutier de pe DN2 E85 a fost întrerupt mai bine de o oră pentru ca polițiștii să poată termina cercetarea la fața locului. Femeia de 60 de ani din Râmnicu Sărat care și-a pierdut viața în urma nefericitului eveniment rutier se numește Moldoveanu Elena, iar celălalt bărbat decedat avea 61 de ani și se numea Szas Lupașcu.
În urma accidetului, medicii de la ambulanță au numărat 7 victime, 2 morți, două persoane rănite grav în stare comatoasă și trei persoane în stare stabilă. Se pare că celelalte două persoane aflate în stare mai gravă vor fi transportate cu un elicopter SMURD la un spital din capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *