Actualitate

CAZ HALUCINANT DE VIOLENȚĂ: Un copil de 13 ani din cartierul Flămânda a fost bătut crunt de un amic cu doi ani mai mare

Un copil de 13 ani din cartierul râmnicean Flămânda a ajuns în stare extrem de gravă la spitalul bucureștean Marie Curie, după ce a fost bătut de un alt băiat în vârstă de 15 ani pentru halucinanta sumă de un leu și un telefon mobil.

Incidentul a avut loc vineri seara. Copilul de 13 ani le-a cerut părinților voie să iasă în oraș pentru scurt timp. Mama acestuia i-a dat băiatului 20 de RON pentru a-i avea de cheltuială. În oraș, micuțul s-a întâlnit cu alți doi băieți de 10, respectiv 15 ani care i-au propus să facă o plimbare la Buzău, cu trenul. Cei trei au cumpărat doar un singur bilet cu destinația dus, însă în timpul călătoriei, aceștia au fost dați jos în Halta Zoița de către controlor. Copiii au decis să se întoarcă acasă, la Râmnic, pe jos, însă la un moment dat a izbucnit un conflict între băiatul de 15 ani și cel de 13 ani.Acesta din urmă a fost lovit violent cu pumnii și cu o piatră. Băiatul de 15 ani l-a lovit atât de tare cu piatra încât l-a desfigurat.

CITEȘTE ȘI: Biciclist mort la Smeeni

Speriați de cele întâmplate, cei doi au luat-o la fugă însă nu înainte de a-i fura leul pe care îl avea în buzunar și telefonul mobil. Înainte de altercație, băiatul de 13 ani își anunțase telefonic părinții că în scurt timp urma să ajungă acasă. Timpul trecea, iar cel mic nu mai ajunge acasă, în cele din urmă părinții hotărându-se să anunțe poliția care a pornit în căutarea lui. Abia în cea de-a doua zi, sâmbătă dimineață, copilul a fost găsit într-o baltă de sânge pe un câmp de pe raza comunei Valea Râmnicului, județul Buzău. Medicii sosiți la fața locului l-au preluat în stare de inconștiență pe micuț și l-au transportat la Spitalul Județean Buzău. Medicii buzoieni au constatat că starea de sănătate a celui lovit era extrem de gravă , necesitând transfer la Spitalul Marie Curie din București. Polițiștii au demarat o anchetă și l-au reținut pe făptaș pentru audieri. Minorul urmează să fie expertizat neuropsihiatric pentru a se constata dacă, în momentul atacului, avea sau nu discernământ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *