Actualitate

Copil atacat de maidanezi în cartierul Costieni

Un incident care se putea termina tragic pentru un copil a avut loc în dimineața zilei de 12 ianuarie în zona cartierului Costieni. Un copil a fost atacat de un câine și doar intervenția facilă a unor trecători a făcut ca evenimentul să se încheie fără  urmări tragice.

Atacul câinelui maidanez a avut loc în zona unui centru comercial din cartierul râmnicean Costieni. Potrivit unor martori, în acel perimetru își fac veacum 8 câini foarte agresivi hrăniți de locatarii blocurilor.  Pentru a sări în ajutorul râmnicenilor, ADP a lansat pe Facebook un formular în care cei atacați sau simplii râmniceni sunt rugați să treacă semnalmentele câinilor maidanezi identificați ca fiind agresivi.

CITEȘTE ȘI: Sterilizare gratuită

Chiar dacă inițiativa conducerii ADP are un caracter pozitiv și teoretic ar trebui să vină în sprijinul râmnicenilor, aceasta se dovedește de foarte multe ori ineficientă pentru că numărul hingerilor este redus și iubitorii de animale preferă să îi aducă înapoi pe stradă pe propria semnătură, reluând astfel ciclul atacurilor. 

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *