Actualitate

,,De ce să mai pună limitatoare când străzile sunt pline de gropi,, Ce spun autoritățile locale din Râmnicu Sărat de această problemă

Problema limitatoarelor de viteză montate fără noimă, în exces, pe mai multe străzi din Râmnicu Sărat pentru siguranța traficului se dovedesc, în unele situații, inutile.

Și deliberativul local a încercat să găsească, în ultima ședință, răspunsuri la această situație, mai ales că multe limitatoare sunt montate în zone unde nu sunt necesare, însă, în schimb, stația de taxiuri aflată pe bulevardul Digului, atât de mult blamată de șoferii râmniceni, rămâne neatinsă de către autoritățile locale.

Se poate vorbi de o luptă împotriva acelor șoferi râmniceni care cer mutarea respectivei stații de taxirui, însă se montează, fără vreo justificare, limitatoare de viteză.

Cîrjan a spus în cadrul ultimei ședințe de lucru a consilierilor locali că nu știe cum să rezolve această problemă, în timpul în care să respecte și legea.

Reprezentanții autorității locale își doresc ca șoferii să fie mult mai disciplinați și mult mai atenți în trafic și să adapteze viteza în apropierea trecerilor de pietoni.

În tot acest timp, râmnicenii, sătuli de incompetența celor care decid montarea limitatoarelor de viteză, cer îndepărtarea acestora și găsirea altor soluții. Mai mult, râmnicenii spun că și așa orașul este plin de gropi, cu străzi distruse din cauza ,,investițiilor,, și că limitatoarele de viteză nu își au rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *