Actualitate

Deputatul UNPR Titi Holban cercetat de DNA

Deputatul râmnicean Titi Holban, fratele primarului din municipiul Râmnicu Sărat este cercetat și audiat de procurorii anticorupție în această seara, la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție, într-un dosar amplu de luare de mită.

 

Potrivit unor surse, Holban se află în aceste momente la sediul DNA, după ce a fost luat în această dimineață cu mandat de aducere pentru audieri. Potrivit unui cotidian național, Holban ar fi primit bani pentru intervenții în favoarea mai multor persoane aflate în vizorul ANAF. Aceleași surse mai menționează faptul că deputatul UNPR a primit 5, respectiv 10.000 de euro de la doi afaceriși pentru ca aceștia să nu fie amendați de Fisc. 
Se pare că deputatul le promitea administratorilor acelor societăți comerciale faptul că vor scăpa de eventualele amenzi, însă aceștia au constatat că Holban nu le-a rezolvat problemele. Oamenii respectivi au vrut să le înapoieze banii pentru că nu și-a ținut de promisiunile. Întrucât acest lucru nu s-a întâmplat, respectivii păgubiți l-au reclamat la DNA. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *