Actualitate

Durere fără margini

Ieri după-amiază convoiul funerar care a condus-o pe Adina și pe cele două fiice ale sale la cimitir a lăsat o urmă de tristețe în sufletele râmnicenilor tulburați de teribilul caz petrecut joi.

Un drogat de 30 de ani, tatăl a două fetițe minunate a comis un triplu asasinat pe fondul unui moment de furie. Florin Marcu a avut o discuție în contradictoriu cu soția sa Adina din cauza unor reproșuri aduse de femeie legate de viitoarea încarcerare a bărbatului. Orbit de gelozie, Marcu a înjunghiat-o inițial pe soție și pe cele două fetițe de 7 și respectiv 8 ani, într-un final încercând să se sinucidă. Trupurile fără vlagă ale celor trei au fost duse de urgență la spital, însă rănile grave le-au curmat viața rând pe rând.
Peste 800 de rude, cunoscuți sau simpli râmniceni care au auzit de cazul celor două fetițe au ținut să vină la biserica Sfântul Ioana Botezătorul pentru a fi martori la slujba de înmormântare a celor trei și a le aduce un ultim omagiu.
Mașina în care se afla sicriile celor trei a oprit prima dată la casa Adinei, iar după aceea a mers la locuința în care Andreea și Nicoleta, fetițele ucise și-au petrecut primii ani din viață.
Medicii de la spitalul Floreasca din București ne-au spus că Florin Marcu a fost supus mai multor oprerații, iar starea sa este acum stabilă, însă va mai rămâne o perioadă la terapie intensivă și sub observația medicilor. Acesta a fost transportat joi seara în capitală cu un elicopter SMURD pentru că rănile grave provocate de lama cuțitului cu care a vrut să se sinucidă nu puteau fi vindecate la Râmnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *