Actualitate

NEWS ALERT: Schimbări de directori

În ultima ședință de consiliu, la punctul „Alte probleme ale activității curente” un consilier din partea opoziției a menționat cu subiect și predicat că doamna director Bucur , care conduce  Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 din Râmnicu Sărat se comportă necuviincios cu celelalte cadre didactice.

Domnul consilier a mai spus că “mai mulți părinți care au copii la grădinița unde este director doamna Bucur mi-au semnalat că, comportamentul doamnei directoare lasă foarte mult de dorit. În afară de acestă problemă au venit și cadre care lucrează acolo și mi-au spus că doamna Bucur are un comporament foarte urât.” Consilierul care a deschis acest subiect l-a rugat pe viceprimarul municipiului să ia act de  problemele semnalate, însă Cîrjan a spus că “acei părinți care au făcut sesizări să facă ceva scris pentru că trebuie să susținem ulterior…cu ceva probe”.

După acest incident semnalat în sânul Consiliului Local am încercat să aflăm mai multe detalii despre caz doamnei Bucur Georgeta. În urma informațiilor venite din partea unor surse din interiorul administrației am aflat că directoarea Bucur ar putea fi schimbată de la conducere grădiniței chiar săptămâna aceasta.

            Ca o premieră, aceleași surse ne-au mai divulgat faptul că următorul pe lista neagră a schimbărilor din fotoliile de director, ar fi fostul inspector școlar Meiroșu, actualmente director al Școlii Generale “Vasile Cristoforeanu” Nr.5.

INFO UPDATE:

Ultimele informații venite de la aceleași surse din interiorul administrației locale ne-au relatat faptul că începând cu anul școlar viitor (2014-2015) directorii liceelor „Ștefan cel Mare” și „Alexandru Vlahuță”, profesorul de geografie Neculăiasa Vasile, respectiv Ambrinoc Costică ar putea fi schimbați din funcția de director pe care o ocupă în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *