Actualitate

NEWS ALERT: Și-a ucis familia din gelozie UPDATE

Un caz deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu 2 ore pe strada 6 Martie. Un tânăr de 30 de ani și-a înjunghiat soția și cele două fetițe de 7 și respectiv 8 ani în urma unor discuții în contradictoriu.

 

Cearta ar fi pornit în momentul în care bărbatul a primit un  mandat de aducere pentru o faptă comisă în urmă cu un an. Acesta a primit de la instanța de judecată un an și jumătate de arest pentru un viol. Bărbatul a mai fost condamnat în Cipru pentru proxenetism. Martorii aflați la fața locului ne-au relatat faptul că soția acestuia l-a amenințat că dacă va fi încarcerat din nou aceasta îl va părăsi. Spusele soției l-au scos din minți, iar orbit de gelozie  a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o, ulterior atacând și cele două fetițe. Bunicul monstrului cu chip uman a descoperit grozăvia și tot acesta a scos trupurile fetelor din casă. În zonă se afla în patrulă un echipaj de poliție care a asistat la incident. Polițiștii aflați în autoturismul de serviciu au luat de urgență trupurile fetițelor și le-au dus la Spitalul Municipal. Echipajul de salvare sesizat prin intermediul Serviciul Unic de Urgență 112 a sosit la fața locului după aproximativ 15 minute.
După comiterea atacului, asasinul a fugit către unitatea militară aflată în apropierea locuinței sale, însă a fost prins și reținut imediat. În momentul reținerii, acesta a opus rezistență automutilându-se cu același cuțit cu care a comis fapta.
Polițiștii sosiți la fața locului au izolat zona, iar procurorul care se ocupă de caz încă cercetează condițiile exacte care au dus la producerea incidente. Din primele informații obținute se pare că suspectul și-a premeditat fapta cu ceva timp în urmă. Din păcate soția criminalului, și cele două fetițe au murit pe masa de operație la scurt timp după ce au ajuns la spital.

Vezi video și declarația martorului AICI

 

UPDATE: 20.30

Bărbatul ucigaș pe numele real Florin Marcu se zbate acum între viață și moarte pe masa de operație a medicilor bucureșteni. Acesta a fost transportat în urmă cu două ore cu un elicopter SMURD la un spital din capitală. 

Apropiații lui Marcu spun că acesta și-a pierdut mințile din cauza consumului  excesiv de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *