Actualitate

Personalul medical de la Spitalul din Râmnicu Sărat a început să se plângă de prea multă muncă

Cadrele medicale din Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat au început să vocifereze din cauza volumului mare de muncă, în condițiile în care personalul medical se bucură, în această perioadă, de salarii mult mai mari.

Obișnuiți să aibă un volum de muncă redus și un program lejer, în timp ce pacienții așteptau cu orele pe coridoarele spitalului, medicii de la Râmnicu Sărat au început să resimtă oboseala acumulată în ultimele 4 luni, motiv pentru care multe cadre medicale au început să solicite concedii de odihnă.

CITEȘTE ȘI:În mod nejustificat, salariile angajaților DSP au crescut de 3 ori în timpul pandemiei
În ziua de 13 august, la Spitalul din Râmnicu Sărat erau internați 112 pacienți depistați pozitiv cu Coronavirus. Din aceștia, 45 sunt bărbați. 63 femei și 4 copii. O parte din acești pacienți prezintă forme ușoare ale bolii, însă sunt și câțiva internați care au forme mai grave ale bolii.

Pe de altă parte, râmnicenii, beneficiari în trecut de servicii medicale în cadrul unității spitalicești, spun că abia acum personalul medical angajat aici a început să muncească cu adevărat, în condițiile în care, în trecut ,mulți râmniceni au reclamat modul degajat al personalului medical în cazul unor urgențe medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *