Actualitate

Poliția Locală intimidează tinerii care vor să scandeze împotriva actualei clase politice

Ieri, cu ocazia zilei de 1 Decebrie, autoritățile râmnicene nu au organizat nicio manifestare publică în cinstea zilei naționale și nu au oferit fasole cu ciolan cum o făceau în alți ani motivând faptul că sunt solidari cu victimele din Colectiv.

 

Totuși, câțiva tineri râmniceni au realizat pe rețeaua de socializare Facebook o pagină virtuală în care au dorit să strângă cât mai mulți oameni pentru a ieși public, în Parcul Central, la un marș împotriva actualei clase politice. În parc s-au strâns aproximativ 30 de tineri care au dorit să protesteze împotriva abuzurilor clasei politice însă au fost opriți de angajații poliției locale.

CITEȘTE ȘI: Polițist local doar în acte

Aceștia le-au prezentat copiilor riscurile la care se supun dacă vor duce mai departe evenimentul. Li s-a adus în vedere faptul că pot primi amenzi consistente dacă vor scanda manifeste împotriva politicienilor. Tinerii, vizibil indimidați de organele de ordine ale Poliției Locale Râmnicu Sărat , au decis să se retragă de la proces și să plece acasă. Cazul ne-a fost sesizat de o persoană care a dorit să rămână sub protecția anonimatului, mărturisindu-ne că unul dintre organizatori a fost chiar speriat de atitudinea comunitarilor.

UPDATE: 

Conform unui oficial al Poliției Locale Râmnicu Sărat, la evenimentul din data de 1 decembrie în care aproximativ 30 de tineri au dorit să manifeste public împotriva clasei politice  s-a creat o confuzie. Polițiștii locali nu au amenințat sau intimidat niciun participant la miting ci doar i-au informat cu privire la riscurile și obligațiile la care se supum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *