Actualitate

Se clatină scaunul de director al lui Tănasă de la Acvaterm?

Viorel Tănase s-a ocupat mai mult de propriul salariu decât de nevoile cetățenilor din Râmnicu Sărat. Cam asta ar fi concluzia raportului de audit întocmit la societatea Acvaterm.

Recentul audit cerut de noua conducere a municipiului la societatea Acvaterm, subordonată Consiliului Local Municipal, a scos la iveală o serie de nereguli , ceea ce se poatre traduce în viitor printr-o regândire a activității societății. Încă de la preluarea mandatului, Cîrjan și-a arâtat intenția de a evalua, prin audituri, toate societățile și instituțiile subordonate municipalității, în vederea eficientizării acestora. Daca la TUC s-a efectuat deja un audit, în urma căruia directorul Adrian Dinu a demisionat din funcție, locul său fiind ocupat de Sandu CIobotă, la societatea Acvaterm auditul abia a fost finalizat.

CITEȘTE ȘI: Patru tineri buzoieni premiați în cadrul concursului național „Ion Barbu – Dan Barbilian”

Potrivit raportului de audit ajuns și în plenul Consiliului Local Municipal, în ultimii patru ani întreaga activitate a societății a fost direcționată către realizarea de venituri pentru angajați și conducere fără însă a ține cont de nevoile cetățenilor din Râmnic. Vă readucem aminte că potrivit declarației de avere din 2015, venitul încasat anual de Tănasă a fost de 48,624 RON de la Acvaterm și 17,616 RON de la SC Forse SRL, firmă aflată tot în subordinea Consiliului Local. Dacă ar fi să facem un calcul simplu, lunar, de la Acvaterm Tănasă a încasat nu mai puțin de 4000 RON ,iar de la Forse 1460 RON. Adunate cele două venituri, Tănasă a încasat anul trecut, lună de lună peste 5460 RON, aproximativ 1200 Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *