Actualitate

Se putea întâmpla o tragedie


Ieri dimineață un incident mai puțin obișnuit, dar care se putea solda cu o tragedie s-a consumat pe șoseaua Industriilor (Drumul 22) în dreptul fostei fabrici de Mobilă din municipiu.

Un șofer râmnicean care conducea un autoturism înmatriculat în Spania a lovit o groapă din carosabil apărută în asfaltul turnat din banii împrumutați în perioada campaniei electorale din 2012, când orașul Râmnicu Sărat a ținut capul de afiș în întreaga țară pentru că autoritățile au plătit 1 milion de euro kilometrul de asfalt. Șoferul s-a ales cu planetara ruptă și cu o pagubă în portofel destul de consistentă. Doar norocul a făcut ca la acea oră să nu fie nimeni pe troturar.
În 2012, pentru că municipiul se afla într-un amplu proces de modernizare, iar campania electorală bătea la geamul candidaților, autoritățile locale au îndatorat râmnicenii cu un împrumut de circa 3 milioane de euro pentru a realiza pe repede înainte asflatarea bulevardului Eroilor și șoselei Industriilor, drumuri extrem de importante pentru că preiau traficul de pe DN 2 E85 și îl direcționează spre zona Dobrogei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *