Actualitate

Sfârșit teribil pentru un îndrăgit profesor râmnicean

Îndrăgitul profesor de sport Micu Mihai în vârstă de 71 de ani și-a pierdut viața într-un mod absolut tragic. Profesorul obișnuia sa se plimbe în aer liber pentru a se menține în formă, însă ultima ieșire avea să îi aducă sfârșitul.

Acesta a ieșit să se plimbe sâmbătă, 16 ianuarie , pe traseul Râmnicu Sărat – Grebănu însă a fost surprins de gerul cumplit care s-a abătut asupra județului Buzău. Chiar dacă era îmbrăcat corespunzător, respectabilul profesor și-a pierdut cunoștința și a leșinat.

A căzut lângă marginea drumului care străbate satul Dărâmați și a fost acoperit complet de zăpadă. Pentru că a presimțit ceva sumbru, fata acestuia l-a dat dispărut la Poliție după două zile de căutări disperate. Cadavrul bărbatului a fost găsit abia după două săptămâni, mai exact joi, 28 ianuarie de  către un polițist.

CITEȘTE ȘI: Doliu în cancelaria Liceului Ștefan cel Mare

Profesorul Micu a adus un plus valoare sportului local, fiind primul râmnicean care a introdus conceptul de culturism în municipiul Râmnicu Sărat. A avut la activ o carieră de peste 40 de ani în învățământ, fiind profesor în Negrești, Bacău și Râmnicu Sărat. Trupul neînsuflețit a fost depus în capela Cimitirului Eternitatea. După ce vestea s-a răspândit, o mulțime de oameni, printre care foști elevi, colaboratori sau prieteni s-au grăbit să îi lase un mesaj de rămas bun pe pagina de Facebook a RâmnicPress.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *