Actualitate

Tănără prinsă că circula cu „bilete de răzoi”


Îndata de 28 mai, în jurul orei 11.00, în timp ce acţiona într-un tren ce circula pe relaţia Râmnicu Sărat – Buzău, un echipaj din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău a depistat o tânără de 25 de ani din judeţul Vaslui, care avea un bilet de călătorie cu reducere completă (100%)  emis pentru veterani şi văduve de război.


Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că biletul de călătorie ar fi fost obţinut în baza unui talon acordat conform Legii nr. 44/1994 privind Veteranii de Război, precum şi unele drepturi ale invalizilor şi văduvelor de război, valabil pentru anul 2014, care ar fi fost emis pe numele unei consătene în vârstă de 88 de ani, din judeţul Vaslui.Totodată, asupra tinerei au mai fost găsite alte 25 de bilete de călătorie gratuite, toate valabile pentru anul 2014, despre care a precizat că le-ar deţine de la aceeaşi persoană, care ar fi împuternicit-o notarial să le folosească.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”, iar poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău continuă cercetările pentru documentarea tuturor aspectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *