Actualitate

VIDEO: Ce fenomen straniu s-a întâmplat în această dimineață deasupra municipiului Râmnicu Sărat

Un fenomen straniu și aparent fără nicio explicație s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 03.00. Mai mulți râmniceni au sesizat evenimentul nocturn și ne-au declarat că au fost șocați și totodată speriați de întâmplare.

Preț de aproximativ patru secunde, o lumină albă extrem de intensă a luminat întunericul nopții, ulterior auzindu-se și un zgomot asurzitor de frecvență joasă. Spre dimineață lucrurile au început să se limpezească și situația să se clarifice. Potrivit mai multor martori, printre care și taximetriști aflați la acea oră la serviciu, o sferă luminoasă a străbătut cerul Râmnicului. Se pare că un meteorit de dimensiuni considerabile s-a prăbușit pe Terra, însă detaliile sunt insuficiente. Vă vom aduce la cunoștință noi informații cu privire la acest fenomen îndată ce le obținem.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Pq74wrV4O8o{/youtube}

Imagini surprinse de o cameră de supraveghere din localitatea Obrejița.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=N9xp8pkJQhA{/youtube}

Imagini suprinse în întreaga țară.

 

INFO UPDATE:

Se pare că epicentrul exploziei meteoritului care a căzut pe suprafața terestă în această dimineață în jurul orei 03.00 este zona cuprinsă între satul Vintileasca și Lopătari. Surse din cadrul Prefecturii Buzău ne-au dezvăluit faptul că în această dimineață mai multe echipaje de poliție, cercetători și angajați ai Primăriei Lopătari s-au deplasat în zona pădurii din apropierea satului pentru a cerceta zona. Ei cred că fragmentele rezultate în urma dezintegrării meteoritului au ajuns în acea zonă. Totodată, locuitorii satului Lopătari au fost treziți din somn de o explozie asurzitoare. La câteva gospodării din zonă s-au produs diferite stricăciuni rezultate în urma suflului exploziei; cel mai mult a avut de suferit tâmplăria caselor dar și structura de rezistență a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *