Actualitate

Viteză record pe DN2E85: Teribilistul este un puști de 20 de ani din Râmnicu Sărat

În perioada 23 – 25 octombrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic. Polițiștii au aplicat 476 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 79 permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate în trafic.

Vineri, în intervalul orar 13.00–18.00, poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile şi europene, pentru preveniriea implicării conducătorilor auto în evenimente rutiere ce s-ar putea produce pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.
60 de vitezomani au fost opriți și scoși din trafic pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reţinute 28 de permise de conducere.   

                                                                                        
Aparatele radar au înregistrat în perioada weekendului în total 192 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 50 de conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

CITEȘTE ȘI:Week-end de film: Programul filmelor la Cinema 3D – Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”
Cu cea mai mare viteză – 191 km/h – a fost înregistrat autovehiculul unui tânăr în vârstă de 20 de ani din Râmnicu Sărat, care rula pe DN2E85, în afara localităţii Racoviţeni.
Alte 29 permise de conducere au fost reţinute pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului sau autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, dar şi pentru pentru neprezentarea la Poliţie în termen de 24 de ore de la implicarea într-un eveniment soldat doar cu pagube materiale.

Alte sancţiuni au fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (53), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (27), dar şi 91 pentru alte abateri în trafic.
Poliţiştii au avut în vedere respectarea regulilor de circulaţie şi de către alţi participanţi la trafic, 23 de pietoni fiind sancționați pentru că și-au pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic, prin traversări neregulamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *