Politica

Bravo PNL Râmnicu Sărat

 

Postacii liberali râmniceni se bucură după victoria de ieri din municipiu și pe bună dreptate, au tot dreptul să o facă!

Dacă privim sondajele naționale observăm că PNL-ul „s-a dus în cap” cum spune un respectabil om politic. Degringolada creată în interiorul Partidului Națioanal Liberal în urma scorurilor obținute  la alegerile europarlamentare din 25 mai a bulversat și ceilalți lideri din țară. Se zvonea că în municipiul, mai-marii peneliști așteptau să obțină 6000 de voturi, însă realitatea le-a demonstrat contrariul, obținând aproximativ 3849 de voturi.
Râmnicenii au observat în săptămâna premergătoare alegerilor europarlamentare o activitate suspect de intensă pe contul de Facebook al primarului municipiului. Activitatea virtuală condusă „pe față” de necunoscutul „Consilier personal (de Facebook) al Primarului” cu iz electoral (poze cu străzile asfaltate, cu muncitori care schimbau țevile de canalizare,etc), nu a avut succesul scontat, aducând doar un procent de 37,5% în favoarea PNL.

Se pare că nici vizita președintelui PNL în municipiu nu a impresionat foarte mult râmnicenii, comentariile virtuale și like-urile postărilor vorbind de la sine.

PS: Atenție stimați părinți râmniceni unde vă trimiteți copii să facă activități „extrașcolare”!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *