Politica

Ionuț Iuga (PNL) a lansat programul „Fabricat în Râmnicu Sărat „

Ionuț Iuga, candidatul PNL pentru funcția de primar al Râmnicului a lansat proiectul „Fabricat în Râmnicu Sărat”. Acest concept vine în sprijinul producătorilor locali și al cetățenilor. Acesta va fi implementat de o asociație a oamenilor de afaceri locali, care va avea în consiliul de administrație atât oameni de afaceri, cât și reprezentanți ai primăriei și ai angajaților producătorilor implicați.

 

În ce constă:

în implementarea unor practici care reprezintă o declarație de principii, cu rolul de a respecta interesele consumatorului și ale angajaților;

produsele care intră sub incidența acestui cod etic de bune practici vor purta un timbru cu hologramă, cu stema municipiului și cu textul „Fabricat în Râmnicu Sărat”;

sub această marcă vor putea produce toate afacerile ce își au domiciliul fiscal în municipiul Râmnicu Sărat și în comunele învecinate.

CITEȘTE ȘI: Ionuț Iuga (PNL) : „Administrația se face în mijlocul râmnicenilor”

Pentru aceasta, am elaborat un Cod de bune practici  după care să se ghideze producătorii care vor să se afilieze mărcii „Fabricat în Râmnicu Sărat”. Codul nu este varianta finală, mai poate suferi modificări în funcție de sugestiile celor implicați. Este doar un punct de plecare în strategia noastră de promovare a afacerilor locale.

DETALII DESPRE PROIECTUL „FABRICAT ÎN RÂMNICU SĂRAT” AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *