Politica

Liberala Larisa Violeta Ene îi asigură încă o dată pe râmniceni că le va fi alături pentru a le asculta problemele

Larisa Violeta Ene, candidata liberală aflată pe locul al treilea pe lista PNL Buzău pentru Camera Deputaților a decis să le prezinte alegătorilor râmniceni, în cadrul unei conferințe de presă, o parte dintre măsurile luate de actualul Guvern, decizii  care au venit în sprijinul cetățenilor.

O astfel de decizie luată de tehnocrați se referă la intabularea gratuită a terenurilor agricole, măsură legislativă ce permite eliberarea gratuită a certificatelor de moștenitor, acolo unde există succesiuni nedezbătute. Tânăra râmniceană consideră că noul Guvern ar trebui să continue seria de proiecte eficiente adresată românilor și totodată este de părere că ajutorul acordat tinerilor pentru achiziția de pământ trebuie susținut la nivel central, astfel încât aceștia să poată concura cu investitorii străini: „Este importantă intabularea gratuită pentru că avem terenuri arabile care nu sunt intabulate, nu se mai pot obține subvenții dacă nu avem cadastru.  În al doilea rând, trebuie să avem o situație foarte clară asupra terenurilor cumpărate de străini, însă din păcate aceasta nu există la momentul actual. Totodată trebuie să dezvoltăm un cadru legislativ pentru ca tinerii noștri să poată achiziționa aceste terenuri și să concureze cu străinii (…)” a declarat candidata liberală Larisa Violeta Ene.

CITEȘTE ȘI: Bătaie în sediul primăriei Valea Râmnicului în această dimineață. Primarul PSD Marian Galbenu a sărit la gâtul unui consilier local

De asemenea, tânăra râmniceancă spune că Guvernul Cioloș a reușit să achite anul acesta subvențiile pentru terenuri agricole în avans, în timp ce fostul guvern pesedist nu le-a plătit la timp în intervalul 2014 – 2015: „Anul acesta subvențiile s-au plătit anticipat, ba chiar mărite. Subvențiile sunt mărite! ” a mai declarat Larisa Violeta Ene. Tânăra candidată are și o dezamăgire față de intenția multor cetățeni care nu vor să iasă la vot duminica aceasta. Larisa Violeta Ene îi îndeamnă pe alegători să iasă din case și să meargă la secțiile de votare pentru a-și exercita dreptul la vot, cât și opțiunea politică. La finalul conferinței de presă, Larisa Ene i-a asigurat încă o dată pe râmniceni că dacă va fi aleasă nu va pleca din comunitatea care i-a acordat încredere, ci va rămâne printre aceștia pentru a le asculta probleme, demonstrând astfel că un parlamentar poate să își desfășoare activitatea atât în Capitală cât și acasă, în mijlocul oamenilor: „Este un drept al tuturor să voteze și cred că se pot face multe lucruri pentru comunitate, lucruri concrete. Îi invit pe toți la vot să voteze, indiferent de opțiunea politică, dar să voteze. Votați pentru dumneavoastră! Dacă considerați că merităm, votați-ne!” a concluzionat candidata PNL pentru Camera Deputaților, râmniceanca Larisa Violeta Ene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *