Politica

Nu mai candidează dar rămâne în politică

Chiar dacă preotul-primar Viorel Holban a anunțat că nu mai candidează la primărie, aceste este hotărât să rămână totuși în politică. Holban a anunțat că rămâne în continuare membru al Partidului Social Democrat.

Potrivit unor surse din cadrul PSD, edilul râmnicean nu exclude candidatura la alegerile parlamentare din acest an, acesta vizând cel mai probabil o funcție de deputat. Primarul a mai spus că retragerea sa din cursa electorală nu este echivalentă cu  retragerea din politică. La nivelul organizației județene a PSD, preotul ocupă funcția de secretar executiv.

CITEȘTE ȘI: O legendă a fotbalului vrea să obțină primăria municipiului Râmnicu Sărat

Vă reamintim că Viorel Holban s-a înscris, cu o mare parte din echipă, în PSD în septembrie 2014, profitând astfel de celebra „ordonanță Dragnea„, cea care a dat posibilitate traseiștilor politici să plece de la un partid la altul, chiar dacă se aflau în funcție. Holban a trimis la acea vreme o scrisoare deschisă râmnicenilor în care-și motiva gestul prin faptul că „doar această plecare de la PNL către PSD îi dă posibilitatea continuării proiectelor de modernizare a municipiului„.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *