Politica

PNL și-a validat candidatul pentru funcția de primar al Râmnicului. Acesta și-a prezentat strategia

După ce conducerea județeană a  Partidului Național Liberal a validat lista candidaților care vor intra în cursa electorală pentru ocuparea funcției de primar în județul Buzău, organizația PNL Râmnicu Sărat în frunte cu avocatul Ionuț Iuga a prezentat programul de campanie.

Având în vedere că Iuga este candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Râmnicului, acesta și-a trasat deja liniile de atac în viitoarea întrecere electorală, mai ales că a fost ajutat și de chestionarul lansat în mediul on-line de echipa liberală. În perioada următoare se vor definitiva și listele cu liberalii care vor ajunge în Consiliul Local Municipal, însă nu înainte de a valida câteva criterii eliminatorii, printre care obligativitatea de a avea un cazier curat, să nu fi săvârșit nicio faptă penală, să nu aibe dosare în curs și să nu fie cercetat în nicio anchetă.

CITEȘTE ȘI: PNL va susține tinerii afaceriști buzoieni

Pe lângă aceste criterii de integritate, viitorii consilieri locali liberali trebuie să aibă o conduită bună în comunitate, o viață de familie decentă și să participe în mod activ în rezolvarea problemelor din Râmnic. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *