Politica

SbÎrnea Liliana: „Sorin Cîrjan este cel mai sigur sprijin în investițiile din educația râmniceană”

Senatorul râmnicean Sbîrnea Liliana a scris pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant despre meseria de profesor, cea pe care și dumneaei a îmbrățișsat-o o bună perioadă de timp.

Cariera de profesor dedicat școlii, dragostea și respectul față de personalul din școală,  buna educație dată de cei doi părinți cadre didactice apreciate, ne obligă să recunoaștem în #primarulSorinCirjan  cel mai sigur sprijin în investițiile din educația ramniceana!!!
Doar cei care n-au mai trecut pragul școlii în ultimii ani pot afirma contrariul!
Și  oricât s-ar strădui să ne mintă, să  otraveasca și să arunce cu vorbe deșarte la televiziunea locală aservită,  adevărul iese  nevinovat la suprafață!
Prezența dansului la fiecare început de an școlar (in ultimii 12 ani!), la fiecare eveniment, implicarea in rezolvarea problemelor,  până la investițiile majore în școli, sunt recunoscute de cei ce păstoresc unitățile școlare.
Sumele investite în unitățile școlare din #RamnicuSarat în ultimii patru ani, au fost incomparabil mai mari decât în anii precedenți!!!

CITEȘTE ȘI:PRO România: „Sondajul lui Holban este irelevant și ușor de manipulat financiar”
Respectul acordat de către  #primarSorinCirjan dascălilor,  personalului auxiliar, personalului nedidactic și elevilor,  ar trebui să le fie un exemplu celor care au privit școala ca propria ogradă iar angajații ei, ca pe niște datornici!
Cine n-are un primar profesor, să-și  caute!
#SusRamnicul
#primarSorinCirjan„, a scris senatorul din Râmnicu Sărat pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *