Politica

Sunt ca și plecați

Potrivit unor surse din interiorul organizație PSD Râmnicu Sărat, actuala conducere a municipiului va pleca cât de curând către organizația cu sediul pe strada Toamnei. Viitorii ex-liberali Cîrjan, Viorel Holban, dar și o serie de consilieri vor acosta în barca pesedistă, în exact  aceeași echipă care în urmă cu doi ani s-a opus vehement candidaturii lui Holban la Primărie.

Râmnicenii care au memorie bună își pot aduce aminte că în momentul în care Holban a recâștigat fotoliul de primar, acesta a ieșit pe străzi cu un sicriu în care, metaforic, se afla contracandidatul Tociu Ionel. Pe de altă parte, contrele dintre Cîrjan și Holban pe de-o parte și Stanciu și Florian pe de altă parte au arâtat adevărata față a politicienilor în public. Probabil, liberalii sadea care se simt necurați din punct de vedere moral și social vor alege să plece la PSD îndrumați de mirajul salvării în fața procurorilor DNA.
Totuși, după unele voci, legea lui Dragnea care legalizează traseismul politic pare că va contura o ilegalitate după terminarea celor 45 de zile. Dacă Curtea Consituțională se va pronunța cu privire la OUG agreată de Guvernul Ponta, cei care au fugit în patul PSD doar pentru a scăpa de dosarele penale în curs, vor avea o surpriză.
După unele informații din mediul politic local, Viorel Holban, Sorin Cîrjan și Alexandru Mânzală sunt ca și transferați la PSD. Nina Beldie, Felicia Vasile, Alin Lăstun și Constantin Trufașu ar vrea să devină independenți, iar Cornelia Pușcașu și tânărul Marius Negoiță vor mai reflecta asupra răscrucii de drum politic la care se află.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *