Politica

Viorel Holban: „La Râmnicu Sărat vom construi un parc industrial”

Începând de astăzi, cabinetul parlamentar al fostului deputat PNL Titi Holban a devenit  locul în care deputații liberali Cocei și Scutaru vor acora audiențe râmnicenilor. În dimineața aceasta, la fostul cabinet parlamentar al fratelui primarului râmnicean s-au aflat președintele Consiliului Județean Buzău Cristi Bîgiu, deputatul Erland Cocei și George Scutaru.

Cristi Bîgiu a declarat în conferința de presă ținută în municipiu că „La Râmnicu Sărat va avea două audiențe pe lună, în prima și în ultima joi a fiecărei luni„. Bîgiu a decis să ofere audiențe la Râmnic pentru ca locuitorii din împrejurimi să poată veni mai ușor la acesta. Liberalii spun că vor mai deschide în perioada următoare încă un cabinet parlamentar la Cochirleanca și la Smeeni.
Jurnaliștii prezenți la conferință i-au întrebat pe mai-marii județului dacă vor reuși să ofere râmnicenilor locuri de muncă și locuințe ANL. La această întrebare a răspuns primarul Râmnicului, Viorel Holban declarând că au în lucru proiecte și aprobări privind construirea de noi locuințe, însă aceste proiecte pentru locuințele sociale nu sunt finanțate din lipsa fondurilor. Holban a mai declarat că „S-au făcut multe încercări de a atrage noi investitori, însă lipsa facilităților oferite de Râmnic îi îndepărtează pe afaceriși„. Holban mai spune că împreună cu președintele CJ Buzău, în zona fostelor unități militare se va realiza un parc industrial, însă nu oferă nicio garanție că investitorii se vor înghesui să vină la Râmnic.
Bîgiu a recunoscut că municipiul Râmnicu Sărat încă se confruntă cu probleme legate de infrastructură și locuri de muncă. 
În funcția de secretar al cabinetului a rămas în continuare doamna Pușcașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *