Sport

O performanță GREU DE EGALAT: Un fotbalist râmnicean a ajuns antrenor la Dinamo București

Fostul sportiv de performanță care în trecut a activat la echipele Olimpia Râmnicu Sărat, FC Național și CS Mogoșoaia a reușit zilele trecute o performanță deosebită, semând un contract cu echipa bucureșteană FC Dinamo. Acesta a primit postul de antrenor al grupelor 2006 – 2007 aparținând clubului Dinamo București.

Fostul fotbalist râmnicean Ștefan Toma, care după o carieră bogată în lumea fotbalului a reușit o performanță greu de egalat de ceilalți colegi de breaslă, a antrenat în trecut gupele 1999 ale Olimpiei, după care a plecat la formația bucureșteană Academia SportTeam.

CITEȘTE ȘI: Victorie uriașă pentru Olimpia. Fotbaliștii râmniceni au reușit să se califice

Grație experienței acumulate pe parcursul carierei, Toma a reușit să pună bazele școlii de fotbal Phoenix București. După aproape 2 ani de activitate la Academia SportTeam, Ștefan Toma a fost cooptat în staff-ul echipei Dinamo București. Pe lângă activitatea de antrenorat, râmniceanul mai are datoria de a recruta noi talente pentru echipa bucureșteană. Toma a mărturisit în exclusivitate pentru RâmnicPress că „Râmnicu Sărat are un potențial uriaș pentru fotbal. Cred că municipiul este în stare să ofere fotbaliști de calitate pentru echipele mari. În procesul meu de recrutare îmi voi îndreptat atenția și către tinerii fotbaliști din Râmnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *