Sport

Ospăț regesc pentru jucătorii Olimpiei Râmnicu Sărat

Jucătorii echipei de fotbal Olimpia Râmnicu Sărat s-au întâlnit zilele trecute la un local din municipiu pentru a petrece sfârșitul de an, dar și performanțele obținute de fotbaliști. Elevii antrenați de Tîrîlă  i-au avut alături la petrecere pe Viorel Holban, preotul-primar de Râmnic dar și pe câțiva consilieri locali.

 

Potrivit blogului echipei râmnicene de fotbal, fotbaliștii au meritat acest ospăț regesc: ”După o promovare meritată în cel de-al treilea eşalon fotbalistic românesc, promovare venită în urma cîştigării atît a Superligii de Buzău, cît  şi a dublei manşe a barajului în dauna campioanei judeţului Galaţi, a urmat un tur al actualului sezon de Liga a 3-a presărat de rezultate excelente, terminat cu o binemeritată clasare pe poziţia secundă în clasament. La sfîrşitul acestei jumătăţi de sezon, galben-albaştrii au înregistrat 9 victorii, 2 rezultate de egalitate  şi numai 2 înfrîngeri,  totalizînd 29 de puncte, reuşind să marcheze 26 de goluri  şi să primească 12. La toate acestea trebuie adăugate  şi performanţele centrelor de copii  şi juniori începînd cu juniorii republicani care s-au „luptat” în primăvară cu nume grele precum Steaua, Dinamo, Rapid sau Concordia Chiajna,  terminînd pe poziţia a 3-a în campionat  şi ajungînd pînă la Turneul Semifinal rezervat republicanilor  şi terminînd cu rezultatele excelente obţinute de celelalte grupe de copii  şi juniori. Toţi cei care au contribuit la obţinerea acestor performanţe, antrenori, jucători, sponsori, consilieri locali, domnii primar  şi viceprimar, soţii sau prietene, într-un cuvînt Familia Olimpia, s-au reunit pentru ultima dată în acest an la banchetul de sfîrşit de an în aceeaşi atmosferă călduroasă, primitoare  şi de voie bună„.

CITEȘTE ȘI: Victorie pentru voleibaliștii de la CSS Râmnicu Sărat

Fotbaliștii râmniceni vor avea vacanță până la mijlocul lunii ianuarie. Returul Ligii a III-a începe pe 5 martie, când râmnicenii vor disputa un meci în deplasare la Petrotub Roman. 

Sursa foto: olimpiaramnicusarat.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *