AUTOSTRADA A7

Nenorocire în Piața Halelor

Măsuri peste măsuri, bani publici aruncați pe fereastră pentru achiziționarea de indicatoare rutiere, încercări disperate de a decongestiona traficul rutier și nimic. Când vine vorba de traficul auto de week-end din zona Pieței Halelor și nu numai, toate măsurile enumerate anterior parcă nu au nicio valoare. Șoferii parchează unde pot, se încarcă cu nervi, aruncă cu injurii și au manifestări preistorice.

Așa se face că în week-end, mai ales aleele de acces către parcările de reședință semnalizate cu indicatoare care interzic Oprirea sau Staționarea sunt blocate de șoferii grăbiți să cumpere de-ale gurii. Aleea Dornelor, o străduță care dă în Piața Halelor este adesea blocată în week-end de șoferi grăbiți și nervoși. Dacă le atragi atenția că în zonă locuiesc bătrâni, că sunt parcate autoturisme sau le aduci în vedere oricare altă informație de bun simț, te înjură și devin agresivi.

CITEȘTE ȘI :Un gest frumos. O domișoară care și-a vizitat bunica … 

Așa este și cazul șoferului din această fotografie.  După ce a fost apostrofat pentru modul în care și-a parcat autorurismul a început să devină agresiv în limbaj, preferând să îți bată obrazul că i-ai atras atenția că au comis o abatere disciplinară. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *