Editorial

Adevărul despre COVID-19: „Dacă un test din 6 este pozItiv, toate șase sunt declarate pozitive”. De aici numărul fals de persoane pozitive

Medicul Ioan Sârbu a explicat cum se pot manipula rezultatele testărilor şi a făcut chiar şi unele dezvăluiri incendiare. Sârbu afirmă că, într-un aparat de testare sunt introduse şase probe, iar dacă una dintre ele este pozitivă şi aparatul semnalizează acest lucru, toate cele şase probe sunt declarate pozitive.

Dacă un test din şase este pozitiv, toate şase sunt declarate pozitive. RENAR a refuzat să omologheze aparatele de testare care dădeau erori de 40%.
“In ceea ce priveste testele, sunt unele chestiuni care pe mine ma revolta. In primul rand aceasta comunicare haotica, ca sa nu mai inteleaga nimeni nimic. Acest GCS este o strutocamila care sa ne comunice niste lucruri de neinteles. Este greu si pentru unii medici sa traduca aceste comunicate ale GCS. Comunicarea ar trebui facuta de structura care si culege datele, adica Directia de Sanatate Publica. Daca noi maine vrem sa verificam aceste date, nu avem de unde, nu sunt asumate de nimeni. Daca sunt gresite, cine raspunde? Nu semneaza nimeni.

CITEȘTE ȘI:Să ascultăm orbește sfaturile guvernanților: Pacient declarat mort de COVID în spital, descoperit non-COVID la autopsie
Mai e o mare problema, a aparatelor si personalului care face aceste teste. Suntem in situatia in care aparatele nu sunt omologate. Structura responsabila, RENAR, a refuzat sa le omologheze, pentru ca dadeau plus-minus 40%. Atunci guvernul si-a luat responsabilitatea si a dat-o in seama DSP-ului, care nu este abilitat” a declarat medicul Ioan Sârbu în emisiunea lui Victor Ciutacu la RomaniaTv.

Măsurile luate de autorități sunt dezechilibrate
”Sunt si probleme de recoltare si transport, pentru ca personalul nu este antrenat. Se transporta teste cu curiarat, cu firme private. Ajungem la procesare si intr-un aparat neomologat, mi-au spus colegii mei implicati, este de 30-40%. Se introduc sase eprubete. Atunci cand una din probe e pozitiva, aparatul semnalizeaza sonic ca una din probe e pozitiva. Daca ai ghinionul sa fie proba ta in acel aparat, sunt declarate toate sase pozitive. Apoi cetateanul, sanatos fiind, il duce intr-un spital, intr-o comunitate infectata, unde aproape sigur se contamineaza. De aici tragedia prin care trece poporul roman. Trauma psihica o vom deconta peste cateva luni.
Rezultatele in baza carora autoritatile stabilesc masurile asupra populatiei sunt dezechilibrate, deci si masurile nu pot fi altfel decat dezechilibrate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *