Editorial

Ce mai știți despre procurorul Radu, cel care a ucis o femeie și a fugit de la fața locului? Se pare că ,,mortul e de vină,,

Cazul fostului procuror râmnicean Ion Radu care a ucis o femeie, trecând cu mașina peste ea, fugind de la fața locului și spunând ulterior, în fața camerei, că ,,a crezut că e un câine,, este istorie.

Cel puțin asta au reușit colegii lui să facă. Dintr-o crimă, o întâmplare.

Ce-i drept, nimeni nu și-ar fi dorit să ie în locul său la acel moment, însă atitudinea de care a dat dovadă, fugind de la locul accidentului, însă colegii săi care ar fi trebuit să îl ancheteze au făcut scut în jurul lui și l-au salvat.

Ce se întâmpla dacă era un om ,,normal,,

Pușcărie. Asta se întâmpla dacă fapta respectivă era comisă de oricine altcineva.

La momentul accidentului au fost nenumărate voci care au spus despre el că ar fi fugit de la locul accidentului pentru că ,,se știa cu musca pe căciulă,,.

Ulterior, Radu le-a declarat jurnaliștilor despre faptul că ar fi ,,dat,, sânge pentru analiza de alcool, însă în spațiul public nu a ieșit niciun buletin de analize.

Mai mult, procurorul care l-a anchetat pe Radu nu a binevoit să ofere presei imaginile surprinse de camerele de supraveghere, acolo unde se vede clar faptul că a lovit mortal și a fugit.

Acum, o familia a rămas îndurerată, o femeie se află la 2 metri sub pământ, iar un individ, despre care a existat suspiciuni de nemoralitate în actul justiționar, mai ales când se afla în câmpul meseriei, stă liniștit în libertate.

Surse din anchetă ne-au precizat însă că Radu și-a dorit foarte mult să își steargă urmele accidentului, aruncând cu apă peste sângele victimei, tocmai, pentru a induce în eroare procedura de cercetare la fața locului.

Mai mult, în loc să se prezinte la Poliție, procurorul care a omorât o femeie, s-a dus la biroul său de avocatură, ca și când nimic nu s-a întâmplat

În continuare considerăm că justiția din România este părtinitoare anumitor persoane, chiar dacă ele au comis o crimă, iar pedepsele se împart în mod discreționar, în funcție de statut, avere sau relații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *