Editorial

La cinema, nu la cafenea! Râmnicenii ar trebui să se bucure mai mult de cel mai modern cinematograf din județul Buzău

Grație unor investiții locale, municipiul Râmnicu Sărat se bucură, din nou, de prezența unui cinematograf de ultimă generație. Având în vedere că în actualul context social accesul românilor în sălile de cinema a fost restricționat o lungă perioadă de timp, ultimele luni au adus o serie de relaxări în ceea ce privește petrecerea timpului liber.

Vrema caldă și timpul frumos din ultima vreme a adus după sine și o relaxare firească a oamenilor, aceștia începând să se întoarcă la viața normală.

Cel mai modern cinematograf din județul Buzău se află la Râmnicu Sărat
Centrul Cultural Florica Cristoforeanu din municipiul Râmnicu Sărat se bucură de o investiție realizată în urmă cu mai mulți ani și care în prezent a devenit o atracție printre râmniceni. Cinematograful 3D, căci despre el vorbim, are o capacitate maximă de 408 locuri, însă din cauza pandemiei, accesul în sală a fost restricționat la maximum 140 de locuri.

În timpul pauzelor dintre filme sala se igienizează
După fiecare producție difuzată în cinematograf, sala este igienizată iar încăperea este igienizată printr-un proces de nebulizare. Inclusiv ochelarii 3D, 300 de perechi, sunt curățați și igienizațim iar la finalul fiecărui seri de program întreaga incintă este igienizată din nou.

CITEȘTE ȘI:O NOUĂ ȘANSĂ DATĂ SERELOR din Râmnicu Sărat: ADP va reabilita zona

Tot la Râmnicu Sărat râmnicenii și nu numai se pot bucura de o experiență audio-video de înaltă definiție, aici existând aparatură de proiecție și audio de cea mai nouă generație.
Cinematograful 3D care funcționează în incinta Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat are program în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. Programul filmelor poate fi consultat în fiecare joi pe www.ramnicpress.ro sau pe pagina de Facebook a Cinematografului 3D din Râmnicu Sărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *