Monden

Acesta este fructul MINUNE care ține cancerul la distanță

Un studiu britanic a arâtat faptul că limonoizii, un compus natural aflat în citrice, împiedică creșterea celulelor canceroase mamare cu RE pozitiv, cât și a celor cu RE negativ. Noile cercetări pun într-o lumină pozitivă importanța deosebită a citricilor în lupta împotriva cancerului la sân.

 

Un ridicat consum de lămâie poate reduce riscul de apariție a cancerului mamar. Lămâile se numără printre cele mai benefice fructe pe care ni le oferă natura. Cercetătorii ne recomandă să consumăm acest fruct în întregime, mai ales că majoritatea proprietățile sale curative extraordinare se găsesc în coajă . Se pare că tocmai ceea ce aruncăm, adică coaja conține de până la 5 ori mai multe vitamine decât sucul propriu-zis.

CITEȘTE ȘI: Acestea sunt cuvintele care VINDECĂ orice

Coaja elimină și toxinele din organism. Lămâia este de până la 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia clasică, în special atunci când este combinată cu bicarbonatul de sodiu. Chiar dacă acest beneficiu se cunoaște de mult timp, marile companiile producătoare de medicamente au încercat să țină la distanță beneficiile consumului de lămâie pentru a-și putea vinde produsele sintetice anti-cancer .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *