Barfe din oras

Pleacă la alt partid Viorel Horjea, Gică Contra al Consiliului Local?

Cu prilejul promulgării ordonanței de Guvern care reglementează pentru o perioadă definită de timp traseismul politic, schimbările politice nu au întârziat să apară în județ. După plecarea lui Bîgiu cu surle și trâmbițe în gașca lui Boșcodeală și încoronarea lui Holban șef peste pesediștii râmniceni, consilierul local Horjea Viorel pare că se gândește și el să își schimbe formațiunea politică.

Unele zvonuri din municipiu îl dau deja pe Horjea plecat la Partidul Poporului Dan Diaconescu. Dacă mai-marii de la Buzău nu l-au mai vrut pe Marian Neață în continuare căpetenie peste filiala râmniceană, lesne de înțeles este ca un nou lider să îi ia locul și totodată să resusciteze PP-DD la Râmnic. Consilierul actualmente pedelist pare că a fost curtat de anumite persoane de la PP-DD. Dacă informațiile se vor adeveri, Horjea va urma să fie numit șef la PP-DD Râmnicu Sărat, iar Marian Neață să îi devină subaltern pe linie de partid.

UPDATE:

Se pare că pedelistul Horjea Viorel va decide în perioada următoare să treacă în tabăra independenților. Acesta spune că este total nemulțumit de jocul pe care îl fac liberalii în consiliu. Chiar dacă preotul Holban a trecut în tabăra PSD, niciun penelist nu are curaj să i se împotrivească în plenul deliberativului local. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *