NATIONAL

HOROSCOPUL ANULUI 2020: Ce zodii vor avea bani, noroc și sănătate și cine va suferi cel mai mult

Fiindcă ne aflăm în anul 2020, ar trebui să ținem cont, încă de la început, de previziunile astrelor. RâmnicPress a întocmit horoscopul anului 2020. Toate zodiile trebuie să fie atente pentru că acest an, considerat de multe mitologii, credințe și profeți, un an al norocului, însă doar câteva zodii se vor bucura din plin de adevăratele clipe de fericire pregătite pentru ele în 2020.

Berbec – 21 martie – 20 aprilie

Previziuni

CALENDARUL ZODIILOR: CUPRINS

ZODIA PEȘTI

ZODIA VĂRSĂTOR

ZODIA CAPRICORN

ZODIA SĂGETĂTOR

ZODIA SCORPION

ZODIA BALANȚĂ

ZODIA FECIOARĂ

ZODIA LEU

ZODIA RAC

ZODIA GEMENI

ZODIA TAUR

ZODIA BERBEC

2020 vă propune „cer variabil”… Un an liniştit, călduţ care va permite „berbecilor” să construiască pe baze solide. Totuşi, berbecii vor avea ocazia să analizeze în profunzime relaţiile care există în cadrul familiei sau a asociaţiei în care îşi desfăşoară activitatea. Pentru cei care lucrează în domeniul imobiliar, primăvara le rezervă o surpriză plăcută. În special nativii zodiei născuţi după 1985 au şansa unei tranzacţii interesante, poate o casă importantă sau un teren. Cât priveşte maşina şi calculatorul, aici se vor ivi mici cheltuieli cu reparaţiile. De aceea, stelele îi sfătuiesc pe berbeci să cheltuiască din timp, si fără bătaie de cap, bani pentru cumpărarea unui automobil sau să încheie o asigurare. Pentru cei născuţi între 1970-1977, astrele le rezervă o schimbare în domeniul profesiei, sau cel puţin al colegilor de muncă. Cât despre berbecii născuţi înainte de 1970 şi după 1977, Saturn le va aduce stabilitate şi avantajul responsabilităţii, fie o muncă de conducere sau o avansare, dar numai pentru nativii care lucrează în domeniul transporturilor (toate genurile), comunicaţiilor sau notariat, asigurări. Aceştia vor incheia nişte asocieri avantajoase, vor prospera în afaceri datorită unor magnifice idei… Incepând din august, este posibilă soluţionarea pe cale amiabilă a unei cauze disputate în justiţie, fie că este vorba de un partaj sau o succesiune, poate ceva care ţine de medierea între părţi aflate într-un divorţ trenant…

Dragostea? Leagă nativii Berbecului de Peşti, cel putin de la începutul anului până în aprilie într-un vals duios, şi se va întoarce să fâlfâie cu aripile graţioase de Cupidon la mijlocul lunii iulie, până în august. Lilith, steaua răului, va tine sub puterea ei malefică unele persoane dragi berbecilor, dar care se află în afara casei lor. Pentru toţi nativii zodiei, toamna aduce un val de prospeţime dragostei. În rest, mici tentaţii amoroase, poate o pasiune mai veche va fi readusă la flacără vie, în perioada iulie-octombrie.

Sănătate? Cei care sunt născuţi între 1969-1975 trebuie să-şi supravegheze apetitul din ce în ce mai mare. Kilogramele în plus le pot aduce necazuri. De aceea atenţie mărită la calitatea si cantitatea mâncării, în special în lunile ianuarie şi aprilie. Chiar şi în continuare, nativii berbec nu trebuie să abandoneze bunele obiceiuri căpătate la început de an, pentru că Jupiter intră în Leu, astfel că se pot îngrăşa peste măsură (indiferent de anul naşterii). Este posibil ca femeile native în Berbec după 1977 să se aştepte la o sarcină, începând cu luna august. Pentru cei care au venit pe lume după 1985, va fi un an cu totul deosebit, căci stelele îi vor favoriza.

Trăsături generale ale Berbecului

Ca de obicei, berbecii simt nevoia să se impună, să se agite să manifeste ardoare în toate activităţile pe care le desfăşoară. Plini de energie, la tinerete chiar exuberanţă, berbecii par să nu ţină cont nici un fel de obstacole. Obstacole care, privite la rece, dau câteodată motive de reflexie. De aceea, este bine ca nativii zodiei să se gândească un pic înainte să-şi asume ca tel un anume obiectiv. Altfel, riscă să-şi depăşească posibilitățile.

Fie că este vorba de afaceri sau de dragoste, ei îşi canalizează toate forţele pentru a se arunca în bătălia cu viaţa. Dacă, din păcate, se lovesc de un eşec, lovitura este resimţită cu o duritate exagerată. Berbecii trec cu uşurinţă de la o extremă la alta, au perioade de exaltare ce alternează cu unele de depresie adâncă. Pentru că nimic nu este moderat în viaţa berbecilor. Din cauza caracterului spontan, uneori sunt imprevizibili. De asemenea, din cauza unor principii de viată rigide, capacitatea lor de adaptare este discutabilă. Berbecii sunt oameni care preferă să privească înainte, spre viitor, mai degrabă decât să regândească trecutul. Nativii sunt înclinaţi să „cureţe tabla” si să scrie cifrele viitorului.

Dinamismul şi spiritul întreprinzător sunt aliaţii de bază ai berbecilor. Ei trăiesc cu intensitate fiecare moment al vieţii, pun pasiune în orice. Au momente de exaltare ca si unele de profundă melancolie, când lipsa de sperantă îi face neîncrezători în destin. Din fericire, berbecii trec destul de repede peste momentele de reflexie. Atunci când reușesc să-şi controleze stările de agitaţie, indisciplina, ei dau drumul entuziasmului creator.

Pe plan profesional, berbecii nu suportă rutina, şi aspiră cu ardoare la momentul în care pot să zboare cu propriile aripi. Climatul de competiție îi favorizează pe berbeci. Ei nu sunt persoane care încearcă să se auto menajeze. Dimpotrivă ei fac eforturi intense, uneori chiar nechibzuite, în care își consumă energia. Se adaptează repede unui ritm trepidant de viaţă. Au o putere remarcabilă și o capacitate uimitoare de a-si reface forţele după un lung sau intens efort. Ceea ce înseamnă că sunt capabili să se pună pe picioare în timp record. Chiar si atunci când este vorba de o boală, recuperarea, perioada de convalescenţă este mai scurtă decât în cazul nativilor altor zodii. Din cauza puterii lor de a-şi reveni, berbecii au tendinţa de a trata cu uşurinţă, cu superficialitate unele semne de alarmă în ce priveşte sănătatea. Vor neglija anumite simptome, pentru a se regăsi, în mod brutal, faţă în faţă cu boli agravate, din neglijenţă. Sfatul astrologului este ca berbecii să asculte semnalele transmise de propriul corp. Trăind mereu sub tensiune, berbecii sunt deseori subiectul unor dureri de cap. De asemenea, atenţie la accidentele musculare si la fracturi! Berbecii sunt nişte adevăraţi carnivori. Atenţie deci la riscul unei alimentaţii dezechilibrate, excesive în carbohidraţi. De aceea, astrologui recomandă nativilor zodiei să consume cât mai mult peşte, brânzeturi, soia, cereale, orez, paste) şi fructe proaspete, legume verzi. Activitatea fizică este indispensabilă echilibrului general. Berbecilor le plac sporturile cu risc, cum sunt ski, parapanta, echitaţia, Fotbalul, tenisul şi squash-ul, care necesită un efort intens, sunt de asemenea preferate de berbeci.

Entuziast, ardent, plin de pasiune, decis să cucerească viaţa, berbecii au ocazia, în acest an, să-şi cunoască dragostea vieţii lor. De aceea, ei aşteaptă momentul cu entuziasm, şi par să afişeze că nimic în lume nu mai contează decât realitatea dorinţei lor. Pentru a-şi cuceri obiectul pasiunii, sunt capabili de orice, inclusiv marile sacrificii. Atenţie însă, există voci care le-ar putea reproşa lipsa de tandreţe şi chiar de romantism. Prea pasionat şi mult prea impulsiv, nativul zodiei este născut sub semnul impulsivitatii, acele „coup de foudre” adică „daragostea la primă vedere” este ceva obişnuit la un berbec. Dar, dacă pentru un adult, o legătura pasională şi riscantă este ceva care poate fi ţinut sub control, pentru un adolescent o asemenea înclinaţie pentru iubiri fulgerătoare se poate transforma într-o tinereţe furioasă, dificilă, presărată cu numeroase „lovituri de inimă”. Ceea ce excită cel mai mult pe un berbec este cochetăria, deci, celibatul nu este tocmai o nenorocire pentru el. Pentru că îi permite să-si schimbe partenerul ori de câte ori are chef, şi tocmai că are.

În viaţa unui berbec trebuie să apară o persoană cu totul excepţională pentru ca el să-şi dorească stabilitatea, şi să-şi pună bazele unui cămin. Ca regulă generală, berbecii îsi caută parteneri de cuplu dintre persoanele care îi admiră, care afişează o pasiune pentru ei şi care îi urmează orbeşte în orice aventură. Orice gen de rezistenţă întâmpinată de nativii zodiei din partea persoanei iubite face ca sentimentele, dorinţa să se aprindă la culme. Pur şi simplu berbecii îşi pierd minţile în faţa cochetăriei. Orice refuz li se pare insuportabil. Ca atare, berbecii nu suportă lângă ei parteneri de convenienţă sau persoane prea „cuminti”. Berbecii nu sunt nişte parteneri de „odihnă”. In viaţa de cuplu, ei au nevoie ca soţul (soţia) să dea dovadă de totală încredere. De asemenea, nu suportă nici un fel de tutelă, sâcâială, şi nu fac faţă suspiciunilor apăsătoare, agasante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *