NATIONAL

Închisoare pe viață pentru autorul crimei din Bacău – ,,L-a împușcat în cap după ce i-a furat bani pe internet,,

Ștefan Achim, fostul luptător de K1 cu legături în lumea interlopă, a fost condamnat de Curtea de Apel Bacău la închisoare pe viață pentru crima de pe Alecu Russo. El l-a împușcat în cap pe Cezar Iulian Oancea, în scara blocului unde locuia, pe 9 martie 2020. Decizia instanței este definitivă.

Hackerul a fost ucis cu patru focuri de armă chiar în scara blocului unde locuia. Achim a fost găsit vinovat de omor calificat, tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Instanța l-a obligat pe criminal la plata a 20.000 de lei ca daune materiale și a 400.000 de euro drept daune morale către părinții tânărului pe care l-a ucis, scrie aktual24.ro.

Achim, un fost luptător K1 de performanță, ar fi un fost membru al Legiunii Străine din cadrul armatei franceze. După crimă, el a fugit din țară și a fost prins de autoritățile din Franța într-o suburbie a Parisului și a fost adus în România, sub escorta Armatei Franceze. Francezii l-au pus în lanțuri și au folosit un brâu special pentru imobilizare, însă compania aeriană ar fi refuzat să-l primească pe Achim în avion, din motive de securitate. Astfel, el a fost adus cu mașina până în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *