NATIONAL

Meseria de polițist nu mai este atractivă printre tinerii din ziua de azi. Mulți vor să se facă ,,pești,, sau ,,modele,, pe OnlyFans

Admiterea pentru școlile de poliție din țară a fost sub așteptările organizatorilor noii sesiuni de recrutare a tinerilor polițiști.

Pe scurt, tinerii nu mai sunt interesați de această meserie, ajunsă în ultimii ani, mai ales din cauza ministrului Lucian Bode, extrem de neatractivă și care nu mai oferă un statut ca în trecut.

Nici jumătate dintre locurile disponibile au rămas însă neocupate.

Meseria de polițist nu mai este atrăgătoare pentru tineri. Durerosul adevăr se vede în ultimele date privind admiterea la școlile de formare academică pe această latură.

Conform Sindicatului polițiștilor, pentru proba scrisă a examenului au fost 0,73 candidați, pe loc, la școlile de agenți.

După prima probă, au rămas doar 0,57 de candidați pe loc, pentru admiterea în școlile de agenți de poliție din România.

„Pentru prima dată, în școlile de agenți de poliție, după etapa verificării cunoștințelor, au rămas 0,57 candidați/loc. Iar examinările medicale cu siguranță vor reduce și mai mult numărul de candidați rămași în cursă”, se arată în comunicatul SNPPC.

Zilele viitoare urmează să se publice lista finală a candidaților admiși în școlile de agenți de poliție. Examinarea medicală a avut loc în 30.05.2023, însă rezultatele nu au fost publicate.

Actualul context social îi îndeamnă pe tinerii fără perspectivă să aleagă calea proxenetismului, apreciind astfel că este o cale mai ușoară de a câștiga bani, nemunciți, într-un timp scurt, iar fetele își doresc să devină cunoscute pe platforma cu conținut pentru adulți OnlyFans,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *