NATIONAL

Noi detalii despre mascarada numită COVID – ,,A fost inventată de trei persoane și a fost o minciună,,

Mascarada numită COVID, care a speriat miliarde de oameni, începe, ușor, ușor, să iasă la suprafață iar cei care în 2020 – 2022 spuneau că ,,este o boală pe bune,, și că ,,cei care cred teoria conspirației sunt nebuni,, ar trebui să își reconsidere părerile și să le ceară scuze celor pe care i-au acuzat că nu cred.

Mascarada numită COVID, care a fost o mare înșelătorie mondială, orchestrată cu acordul majorității guvernelor din lume, contra unor sume importante de bani, a afectat și România, mai ales prin crimele făcute la comandă, de cadrele medicale care au ales să își murdărească conștiința pentru bani.

Românii, uciși pe bandă rulantă, atenție, fără însă a beneficia de autopsie, au picat în plasa dezinformării Guvernului, conform căreia era mult mai indicat să meargă la spital dacă prezenta simptome de răceală.

Acolo, aceștia erau intubați, fără prea multe investigații medicale și, conform unor surse, erau ucise prin diferite metode, dar în toate aceste cazuri, nu s-a efectuat nicio autopsie, tocmai, pentru a nu se afla cauza exactă a deceselor.

Doar așa se putea afla cu exactitate motivul decesului, însă în situația dată, aparținătorii defuncților trebuiau să se obișnuiască cu ideea că apropiatul sau apropiata lor a murit ,,de covid,,.

În acest context, un tribunal din Peru a stabilit, printr-o rezoluție definitorie, că așa-zisa boală COVID a fost o invenție pusă la care de elitele medicale criminale.

Artizanii ideii uciderii în masă a oamenilor, în timpul pandemiei și ulterior, prin așa-zisul vaccin experimental, sunt, conform judecătorilor din Perum, ungurul George Soros, Bill Gates si capul familiei Rockefeller.

Instanța a mai conchis faptul că ,, pandemia a avut un caracter imprevizibil, însă nu și pentru cei care au creat-o,,.

În fapt, Tribunalul Superior Penal de Apel din Chincha și Pisco a afirmat că pandemia a fost organizată în detaliu iar cei care ajungeau în spitale nu aveau, practic, nicio șansă de ieșire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *