NATIONAL

O femeie i-a rupt pur și simplu penisul soțului după o ceartă la băutură

O femeie de 36 de ani a ajuns în arest, fiind acuzată că și-a rănit soțul în mod violent, în timpul unei certe, ambele persoane fiind sub influența alcoolului.

Potrivit informațiilor apărute în ziarul francez La Depeche, incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, 11 iulie 2023, în satul Portet-sur-Garonne, aproape de Toulouse, Franța, însă informația abia acum a devenit publică.

Conform sursei citate, conflictul a izbucnit puțin după miezul nopții, când ambii soți – aflați în stare de ebrietate – au început să se certe din cauza unei presupuse infidelități a bărbatului, pe care ar fi comis-o la o petrecere în seara precedentă.

Disputa a devenit foarte violentă însă când soția l-a prins pe soț de organul genital și a tras de acesta cu putere.

Atacul a fost atât de brutal încât bărbatul a rămas cu „mari porțiuni din pielea penisului și prepuțul” rupte, sângerând abundent.

După ce i-a provocat aceste leziuni grave, femeia i-a atacat și o ureche, smulgându-i o bucată, după cum reiese din rapoartele presei locală, care au urmărit cazul.

La sosirea echipei de ambulanță, bărbatul era conștient, dar se afla într-o „durere teribilă”. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Rangueil din Toulouse. Nu este clar dacă femeia a folosit un cuțit sau un alt obiect ascuțit în atac.

Parchetul a deschis o anchetă și procurorul a declarat pentru Cnews că bărbatul a fost examinat de un medic pentru a determina gravitatea rănilor sale, adăugând: „Suferă, dar viața sa nu este în pericol.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *