NATIONAL

O polițistă a prins, de două ori, același bărbat dat în urmărire

O polițistă a reușit să identifice, de două ori, același bărbat dat în urmărire.

Este vorba despre un agent de poliție, Andreea Dragu în vârstă de 34 de ani, din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche 2 Mai care în data de 3 iunie, în jurul orei 4 dimineața, în timpul efectuării serviciului, a observat un bărbat cu un comportament ciudat.

„Colega noastră l-a recunoscut ca fiind același bărbat din județul Arad pe care, în urmă cu doi ani, îl depistase în stațiunea Vama Veche, fiind dat în urmărire după ce pe numele său fusese emis mandat de executare a pedepsei pentrufurt calificat și conducerea unui vehicul fără permis”, transmite IPJ Constanța.

Acum, ca și în urmă cu doi ani, acesta a încercat să le dea polițiștilor date de identitate false, dar a fost condus la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde colega noastră a reușit să-l identifice.

Când l-a verificat în baza de date, a constatat că bărbatul, de 36 de ani, este din nou dat în urmărire, pe numele său fiind emis, de Judecătoria Arad, mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 277 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ghinionul bărbatului a fost ca aceeași polițistă să îl recunoască și să îl trimită în spatele gratiilor, din nou.

One thought on “O polițistă a prins, de două ori, același bărbat dat în urmărire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *