NATIONAL

PSD recidivează și rupe toate afișele candidatului PNL la funcția de primar: Au rupt inclusiv scândurile din gard

Disperarea candidatului PSD la funcția de primar la Soveja, județul Vrancea, îl face pe acesta ,alături de echipa sa de campanie să încalce în mod repetat legea. După ce în urmă cu o săptămână, presa județeană și regională vorbea despre manevra mișelească făcută candidatului PNL, Ionuț Filimon, rupându-i acestuia afișele din comună, PSD recidivează și recurge la aceeași tactică menită să manipuleze populația.

Într-o postare, candidatul PNL la funcția de primar la Soveja, Ionuț Filimon, taxează modul abject prin care PSD Soveja știe să își facă campanie:
Se pare că sezonul de vânătoare al afișelor cu Ionuț Filimon este deschis. Astăzi, la câteva ore după ce au fost puse, acestea au fost rupte, de data aceasta cu brutalitate. Personajul din tabăra adversă, pentru a se asigura că nu mai vede niciun afiș, a preferat să-l rupă cu tot cu scândură.

CITEȘTE ȘI:
Ne apropiem de punctul final al campaniei, fiecare dintre competitori a aruncat în spațiul public cam tot ce i-a trecut prin cap. Atacul la persoană nu a lipsit fiindcă meniul trebuia să fie complet.
Din nefericire, nu putem vorbi despre o campanie a bunului simț și nici a fair-play-ului, ci despre o campanie empirică, asemena celor până în anul 2000, unde susținătorii candidaților mai aveau puțin și se luau la bătaie.
Asistăm cu toții la un circ, atât în viața reală, cât și pe rețelele de socializare, un circ care nu face decât să ne dezbine și să scoată cam tot ce este mai rău din oameni.

Afișe rupte, amenințări, manipulări, atac la persoană, sunt trăsăturile unor oameni slabi care, din păcate, se doresc a fi liderii unei comunități.„, a scris Ionuț Filimon, candidatul cu cele mai mari șanse la Soveja.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *