NATIONAL

Sălbaticii care l-au bătut pe un agent de pază într-un club din Flămânzi și-au aflat pedepsele

Curtea de Apel Suceava i-a condamnat pe mai mulți indivizi care i-au aplicat unui bărbat o bătaie soră cu moartea.

Petru Nigel (43 de ani) și Petru Denis Chiriac (23 de ani) au fost condamnați la câte trei ani, patru luni şi 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Costel Ciolac (33 de ani) și Nicu Mihai Chiriac (25 de ani) au fost condamnați la câte șase luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Costel Aurel Bejan (34 de ani) a fost condamnat la două luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În solidar, inculpaţii Petru-Denis Chiriac, Costel Ciolac, Nicolae-Mihai Chiriac şi Costel-Aurel Bejan trebuie să îi plătească victimei suma de 50.000 lei, cu titlu de daune morale.

La data de 29 iunie 2023, de Sfinții Petru și Pavel, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri i-au identificat pe Petru Nigel și Petru Denis Chiriac, din comuna Coșula, pe numele cărora erau emise de către Tribunalul Botoșani, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, a prezentat Monitorul de Botoșani.

În luna aprilie 2022, cei cinci inculpații s-au deplasat la un club din orașul Flămânzi. Petru Nigel avea asupra sa un topor, iar Nicu Mihai Chiriac şi Costel Aurel Bejan aveau câte un băț.

În momentul în care agentul de pază A.I. le-a interzis accesul în local şi a intrat în interior, Costel Ciolac l-a ajuns din urmă şi l-a doborât la pământ, după care toţi l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

În schimb, Petru Nigel l-a lovit în partea superioară a corpului cu toporul, iar Petru Denis Chiriac l-a lovit cu un băț şi l-a călcat de mai multe ori cu piciorul. Ulterior, agresorii au fugit, iar agentul de pază a rămas inert pe ciment, după care mai mulţi clienţi din club au venit în sprijinul lui, sunând la 112. O ambulanţă l-a luat pe acesta şi l-a transportat imediat la Urgențe, în stare de inconştienţă.

Foto cu titlu de prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *