NATIONAL

VIDEO HALUCINANT – MOMENTUL în care un elev își dă foc în fața liceului după ce a pierdut la păcănele

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional. Scene de groază consumate marți dimineață, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a pus capăt zilelor, dându-și foc, după ce a pierdut suma de 3000 de lei într-un cazino aflat lângă liceul la care învăța.

Tânărul a fost văzut în această dimineață într-o benzinărie, de unde și-a cumpărat 1 litru de benzină, apoi a mers până la locul unde avea să se autoincendieze.

Conform informațiilor noastre, tânărul a pierdut suma de 3000 de lei într-un cazino, aflat în proximitatea unei unități de învățământ.

Evenimentul s-a întâmplat în cartierul Lenin Sud din Vâlcea, pe Calea lui Traian, la intersecție cu strada Bogdan Amaru.

Bărbatul a ars ca o torță și a fost găsit carbonizat de salvatori, iar acum ancheta va stabili cu exactitate care au fost motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest. “Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic.

Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului”, a transmis și ISU Vâlcea. În urmă cu șase ani, tot județul Vâlcea, un bărbat de 65 de ani și-a dat foc în fața primăriei, în semn de protest.

ATENȚIE – IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *