Stiri de Vrancea

Mașină de lux furată din curtea unei locuințe din Vrancea – Bănuitul, un tânăr de 22 de ani cu un cumul de infracțiuni la activ

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au reușit identificarea şi prinderea unui bărbat, după ce acesta ar fi sustras un autoturism de lux din curtea unui imobil nelocuit

La data de 20 martie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 15-20 martie, persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea unui imobil nelocuit din comuna Homocea, de unde au sustras un autoturism de lux.

Imediat după primirea sesizării, s-a constituit o echipă operativă, care a efectuat verificări în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Astfel, ]n data de 26 martie, în urma investigațiilor derulate, polițiștii au indentificat un bărbat de 22 de ani, din comuna Homocea, bănuit de săvârșirea faptei.

Tânărul de 22 de ani a fost identificat în aeroportul Bacău, după ce fusese dat în consemn. Polițiștii l-au condus la sediul unității de poliție, unde, în baza materialului probator, s-a dispus reținerea și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, pentru o perioadă de 24 de ore.

Prezentat instanței, astăzi, tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud.

Totodată, acesta este bănuit de săvârșirea unei tentative la infracțiunea de furt calificat, furt calificat(7 acte materiale), conducere fără permis de conducere (2 acte materiale) în cadrul unor

dosare penale.

Foto cu titlu de prezentare

Foto – Arhivă

One thought on “Mașină de lux furată din curtea unei locuințe din Vrancea – Bănuitul, un tânăr de 22 de ani cu un cumul de infracțiuni la activ

  • Felicitari politistilor din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Adjud pentru promptitudinea si eficienta cu care au actionat in acest caz! Ei au reusit sa identifice si sa prinda un suspect in cazul furtului unui autoturism de lux din curtea unui imobil nelocuit. Acest demers demonstreaza inca o data profesionalismul si hotararea cu care autoritatile noastre actioneaza impotriva infractiunilor pentru a asigura siguranta si linistea cetatenilor. Suntem mandri de munca voastra si va sustinem in continuare in efortul de a mentine ordinea si legea in comunitate!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *