Actualitate

Abateri în trafic

În ziua de 26 noiembrie , poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au constatat şi sancţionat 102 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

40 dintre sancţiuni au fost aplicate conducătorilor de autovehicule care nu au ţinut cont de limitele de viteză maxime admise, doi dintre aceştia fiind nevoiți să predea permisul din cauza vitezei cu care şi-a condus autovehiculele. Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatele radar pe DN2 E85 pe raza localității Potârnichești – 117 km/h – la volanul autoturismului fiind depistată o buzoiancă în vârstă de 31 de ani .

CITEȘTE ȘI: Acțiuni ale polițiștilor buzoieni

Totodată, 12 conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au utilizat centura de siguranţă iar alţi 5 pentru că au oprit şi staţionat în alte locuri decât cele special amenajate. Tot ieri, poliţiştii au întocmit un  dosar penal după ce au depistat în trafic pe raza municipiului Buzău, un conducător auto în vârstă de 31 de ani aflat la volanul autoturismului sub influența alcoolului (0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.)  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *