Actualitate

BUZĂU: A plecat în 2012 să muncească în Italia și s-a întors în sicriu acasă. Povestea tulburătoare a Mioarei Paraschiv

Pentru că în 2012 a crezut că își va face o viață mai bună plecând la muncă în Italia pe postul de infirmieră, cursul firesc al Mioarei Paraschiv avea să fie zdruncinat. Și-a găsit sfârșitul, șapte ani mai târziu, în casa ei din Bassano del Grappa, provincia Vicenza.

Mioara era originară din Buzău și o perioadă a lucrat și în București, tot ca infirmieră. În anul 2012 aceasta vine în Italia, ca oricare alt român care își dorește să trăiască mai bine și se angajează, în perioada septembrie 2012 – februarie 2013 la Spitalul San Bassiano din Bassano del Grappa.

CITEȘTE ȘI: Șapte morți: Încă un decedat în urma atacului sângeros de la Săpoca

Își găsise un apartament pe strada Via Ca’Baroncello, unde locuia cu fostul său iubit, un român de 55 de ani. În week-end-ul trecut bărbatul a plecat la Padova pentru a-și vizita copii, iar când s-a întors acasă, duminică în jurul orelor 18:00, a făcut macabra descoperire.

Procurorul a cerut o autopsie
Mioara era căzută, fără viață, în baia locuinței, cu o rană la cap, produsă, cel mai probabil, în urma căzăturii.
Fostul partener a realizat imediat că nu se mai poate face nimic pentru Mioara, așa că a pus mâna pe telefon și a chemat ajutoare. La fața locului au venit mai multe echipaje de carabinieri și echipaje medicale. Medicii au constatat decesul, iar primele indicii arată că femeia ar fi murit din cauze naturale, însă procurorul de caz a dispus efectuarea unei autopsii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *