Actualitate

Campanie de prevenire a cancerului la sân demarată la Valea Râmnicului

Autoritățile locale din comuna buzoiană Valea Râmnicului, împreună cu Institul Regional de Oncologie Iași și Fundația Enable desfășoară un proiect de testare a femeilor din grupa de vârstă 50 – 69 de ani, indiferent dacă sunt sau nu asigurate.

,,VA INVITAM SA PARTICIPATI LA O EXAMINARE GRATUITA PRIN MAMOGRAFIE DIGITALA LA UNITATEA MOBILA DE SCREENING DE CANCER MAMAR, PUSA LA DISPOZITIE DE CATRE INSTITUTUL REGIONAL DE ONCOLOGIE-IASI.

UNITATEA MOBILA SE VA DEPLASA IN LOC.VALEA RAMNICULUI, IN ZILELE DE 29 SI 30 IUNIE, LA CAMINUL CULTURAL DIN LOCALITAE.EXAMINAREA ESTE GRATUITA SI SE ADRESEAZA DOAMNELOR CU VARSTA CUPRINSA INTRE 50 SI 69 ANI.

PERSOANELE INTERESATE TREBUIE SA PREZINTE IN ZIUA EXAMINARII ACTUL DE IDENTITATE IN ORIGINAL SI COPIE(FARA CARD DE SANATATE SAU BILET DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE).

PENTRU PROGRAMARI, VA RUGAM, SUNATI DIN TIMP LA NUMARUL DE TEL. 0761602048, ASISTENT MEDICAL COMUNITAR PELTEA MIORITA.,, au transmis reprezentanții primăriei Valea Râmnicului într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *