Actualitate

O buzoiancă a făcut încă o dată România de râs în Italia – Cum a câștigat tânăra 300 de mii de euro cu o minciună

O tânără în vârstă de 24 de ani, originară din județul Buzău, a reușit să păteze, din nou, imaginea României în Italia, după ce a înșelat un bătrân de 82 de ani, pe care l-a convins să declare, oficial, că este tatăl ei dintr-o presupusă relație pasageră.

Pretinsa fiică, pe nume Alina, l-a înșelat pe italian cu circa 300 de mii de euro, pe care i-a obținut de la bătrânul italian, după ce i-a zis acestuia că are nevoie de un dublu transplant, de ficat și de inimă.

Pentru a o ajuta pe tânără, italianul și-a vândut casa și toate bunurile, după care a decis să iasă la cerșit pe străzile Romei.

Toți banii pe care îi adună de pe străzi, îi trimite în România, pentru a o ajuta pe escroacă.

Cum s-a întâmplat
Calvarul italianului a început în urmă cu 6 ani, dar a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp, după o investigație jurnalistică a unei echipe jurnalistice din Italia, povestea cu pricina fiind făcută publică la emisiunea ,,Le lene,, difuzată pe canalul Italia 1.

Jurnaliștii l-au găsit pe bărbat cerșind în fața unui supermarket și, după ce l-au întrebat despre ce este vorba, reporterii au intrat la bănuieli, iar povestea cu fiica din România părea falsă.

Mai mult, italianul se afla într-un fotoliu rulant, chiar dacă acesta nu avea nevoie de el, motiv pentru care jurnaliștii italieni au mers pe firul poveștii, aflând în cele din urmă că totul este o escrocherie pusă la cale de o persoană de etnie, de sex feminin, din județul Buzău.

Jurnaliștii nu au putut afla exact cum a reușit tânăra de la Buzău să îi sucească mințile bătrânului italian, dar s-a stabilit că acesta suceră de demență și piederi de memorie.

Reporterii au contactat-o pe tânăra din România, care i-a pus în legătură inclusiv cu o femeie care a pretins că este de la Ministerul Organelor din România. Jurnaliștilor italieni nu le-a luat mult să-și dea seama că e o minciună, neexistând o astfel de instituție în România, iar după câteva discuții telefonice ratate au venit în România.

Aceștia au găsit în localitatea buzoiană locuința tinerei, despre care au spus că este o casă nouă și spațioasă, în contrast cu restul caselor din sat.

Alina, presupusa fiică nelegitimă, duce o viață normală și nimic nu confirmă că ar avea probleme de sănătate. Ba, dimpotrivă, postările pe Tik Tok sugerează o viață de lux.

Tânăra nu a negat că a primit periodic bani din Italia și chiar a inițiat un apel video pentru a-i convinge pe jurnaliști că bătrânul admite că este tatăl ei. În timpul apelului, bărbatul neagă că el ar fi victima în toată această poveste și spune că Alina este fiica sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *