Actualitate

,,S-au bătut din senin!,, Conflict spontan între doi tineri

În ziua de 12 mai, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Costești, fiind în continuarea cercetărilor, au reţinut pentru 24 de ore, 2 persoane, din Gherăseni, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu și distrugere.

În data de 7 mai , poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Costești au fost sesizaţi cu privire la faptul că, doi tineri în vârstă de 18 și 20 de ani, au fost implicaţi    într-un conflict spontan, pe o stradă din Gherăseni.

În urma cercetărilor şi probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăriri penale faţă de cei doi bănuiți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Buzău.

Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate de poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu și distrugere, sub măsura controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *