Actualitate

ȘOCANT: Raed Arafat vrea să rupă legătura bunic-nepot: „Eu aș impune reguli în casă pentru următoarele luni. Copilul să nu interacţioneze direct cu bunicii”

Unul dintre cel mai antiromân membru al Guvernului PNL, Raed Arafat, șochează opinia publică printr-o declarație de presă care frizează penibilul.
Pentru a accentua și mai mult starea de nesiguranță și incertitudine, cauzată în princpal de măsurile haotice impuse de Guvernul liberal, măsuri care au restricționat principalele drepturi fundamentale ale cetățenilor români, Raed Arafat ar vrea să le impună românilor măsuri restrictive chiar la ei acasă.

Raed Arafat a anunțat vineri seara, că în contextul redeschiderii școlilor nu există un pericol real pentru copii, ci riscul este ca aceștia să transmită virusul atunci când se întorc acasă.
Secretarul de stat a recomandat ca, pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2, copiii să nu interacţioneze direct cu bunicii.

„Eu aş impune şi nişte reguli în casă, mai ales dacă sunt persoane în vârstă, bunici, etc. Aş pune nişte reguli în casă pentru următoarele luni, chiar dacă nu sunt reguli oficiale, sunt recomandări, familiile poate că le adoptă sau nu, dar regula este copilul să nu interacţioneze direct cu bunicii, nu va fi uşor, dar e o regulă care trebuie să fie. (…) Pericolul real asupra copiilor este minimal, pentru că boala asta se întâmplă să nu aibă un impact grav asupra copiilor şi până acum acestea sunt datele, nu se schimbă. Este un procent infim de cazuri în lume în care copiii au fost afectaţi mai serios, în rest nu. La acest moment noi nu vorbim de un pericol asupra copiilor. Pericolul este când se întorc acasă şi să ajungă să transmită către bunici”, a afirmat şeful DSU, la postul Digi 24.

Raed Arafat a subliniat că trebuie clarificate lucrurile în ceea ce priveşte începerea noului an şcolar şi că întrebările unor profesori şi părinţi, care nu au înţeles cu precizie în ce condiţii va fi reluată activitatea în unităţile de învăţământ, sunt legitime.
El a menţionat că este de datoria reprezentanţilor şcolilor să discute cu părinţii şi să le explice acestora care sunt măsurile luate pentru protejarea copiilor.

CITEȘTE ȘI:PNL Topliceni pune în pericol sănătatea cetățenilor: Ibrac Constantin, veterinarul din sat, infectat cu COVID-19
Şeful DSU a subliniat, totodată, că în contextul unor cazuri de infectare, unele şcoli ar putea fi închise pentru perioade scurte de timp.
Încă o dată Raed Arafat le demonstrează românilor că este un antiromân, iar interesele sale și ale Guvernului PNL sunt cu totul altele, acelea de a le face pe plac europenilor, chiar și cu prețul constrângerii românilor prin măsurile abuzive impuse forțat, motivate de așa-zisa pandemie de Coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *